Veel gestelde vragen

Product

Wat is steenpapier?

Het papier is gemaakt van steen in combinatie met schone kunststof. Eerst is de steen gemalen en vervolgens aan elkaar geplakt met schone kunststof.

Het is geen whiteboard, maar voelt het als echt papier. Het is ook nog eens water- en scheurbestendig.

Lees hier meer over Steenpapier

Hoe werkt een Happinote uitwisbaar notitieboek?

Super makkelijk.

1. Schrijf
2. Wis. Spray water op het doekje of direct op de pagina om uit te wissen. Iets kleins uitwissen? Dan kun je ook de gum van de pen gebruiken.
3. Klaar! Een schone pagina om opnieuw te schrijven.

Lees hier meer over hoe werkt een Happinote

Kan ik met alle pennen schrijven?

Nee. De Happinote pen is speciaal ontworpen met Frixion inkt. Dit zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kunt uitwissen.

Let op! Pennen die geen Frixion inkt bevatten kun je dus niet uitwissen.

Verzenden & Retourneren

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis verzending vanaf €40,- binnen Nederland, anders verzendkosten van €4,25.

Verzendkosten naar België bedragen €9,40.

Elke bestelling wordt verzonden met een Track & Trace. Er zijn echter uitzonderingen waarbij je de optie hebt om te kiezen voor brievenbuspost, waarbij geen Track & Trace beschikbaar is.

Wanneer ontvang ik de bestelling?

Bestellingen gaan mee met PostNL en worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Je ontvangt een verzendbevestiging met een Track & Trace link om de bestelling te volgen.

Bij brievenbuspost is er geen Track & Trace beschikbaar. In dat geval zijn we afhankelijk van de reguliere brievenbusbezorger PostNL.

PostNL levert van dinsdag t/m zaterdag.

Hoe kan ik retourneren?

Je hebt recht op een bedenktermijn van 14 dagen. Laat ons binnen dit termijn weten dat je van de koop afziet. Daarna heb je 14 dagen de tijd om het retour te versturen. De verzendkosten van je retour zijn voor eigen rekening (met Track & Trace €4,25). Deze worden niet vergoed.

Bij het retourneren van de volledige order is de terugbetaling inclusief verzendkosten van €4,25 die bij de bestelling berekend is. Bij een gedeeltelijke retour van je order zal het alleen het bedrag van je geretourneerde product worden terugbetaald. Het verschuldigde bedrag maken wij na ontvangst retour binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst.

Let op! gepersonaliseerde Happinotes kunnen niet worden geretourneerd.

Kan ik de bestelling ruilen?

Binnen 14 dagen na besteldatum kun je het product ruilen mits het in de originele staat en verpakking zit. De verzendkosten van je retour zijn voor eigen rekening (met Track & Trace €4,25). Na ontvangst van de retour zullen wij het gewenste product naar je toesturen.

De bestelling is beschadigd aangekomen. Wat nu?

Mocht je product beschadigd bezorgd zijn meld dit dan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst. Mail ons een foto van het beschadigde product naar contact@happinote.nl. Op basis van de foto zullen wij een passende oplossing bieden en het beschadigde product vervangen. Om verspilling tegen te gaan ontvangen wij het beschadigde product graag retour en zullen we indien mogelijk de schade herstellen.

Kan ik de bestelling nog wijzigen?

Mits de bestelling nog niet is verzonden kunnen we de bestelling wijzigen. Mail ons op contact@happinote.nl en benoem in het onderwerp 'wijzigen' en wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie geven. Indien de bestelling op de post is gegaan kunnen wij deze helaas niet meer wijzigen.


Let op! nadat je een e-mail hebt gestuurd is het geen garantie dat je bestelling is gewijzigd. Alleen wanneer wij dit per e-mail aan je hebben bevestigd.

Betalen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

iDeal, Klarna, Maestro, Mastercard, PayPal, Visa, Google Pay en Apple Pay & Happinote Cadeaubon.

Hoe kan ik de Happinote cadeaubon inwisselen?

De unieke code kun je toepassen bij het afrekenen onder het invulveld 'kortingscode'. Klik vervolgens op toepassen om de korting te verrekenen.