Het uitwisbare notitieboek van steenpapier

Schrijf, plan & creëer zo vaak je maar wilt!

Op zoek een uitwisbaar notitieboek?

Of je nu op zoek bent naar een notitieboek om structuur en overzicht te creëeren, eindeloos to-do lijstjes en plannen wilt maken of gewoon lekker creatief bezig wilt zijn, met de Happinote heb je Alles-in-1!

Voor werk, op school of voor thuis

 • Structuur & Overzicht

  Schrijf, wis, pas aan & herhaal zo vaak je wilt.

 • To-do lijstjes & Plannen

  Eindeloos to-do lijstjes en plannen maken.

 • Voor al je creatieve ideeën

  Werk je creatieve ideeën uit en laat je creativiteit stromen

Hoe werkt een uitwisbaar notitieboek van steenpapier?

Simpel! Schrijf, wis & herhaal!

 • 1. Schrijf

  Schrijf met een uitwisbare pen die frixion inkt bevat. Deze drogen na enkele seconden. De Happinote wordt standaard geleverd met een uitwisbare pen maar is te gebruiken met elke pen waar frixion inkt in zit.

 • 2. Wis

  Gebruik de waterspray en veeg met het doekje de pagina schoon. Of gebruik de gum voor kleine correcties. Het wissen werkt ook nog als je je notitie's langere tijd bewaard hebt.

 • 3. Herhaal

  Herhaal stap 1 & 2 en geniet elke keer weer van een nieuwe schone pagina. Zo kun je blijven schrijven en draag je een steentje bij aan minder papierverspilling.

Waarom een uitwisbaar notitieboek?

Wie schrijft die blijft!

Natuurlijk kun je tegenwoordig overal je notities digitaal kwijt, maar toch zie je nog op elk bureau een notitieboek liggen!? Schrijven met pen en papier blijft een manier om overzicht en structuur te creëren. Even alles uit je hoofd schrijven en verwerken. 

Met een uitwisbaar notitieboek kun je in alle vrijheid schrijven, zonder je zorgen te maken over papierverspilling, schrijffouten of onoverzichtelijke notities. Je hebt altijd plek om je ideeën en plannen uit te schrijven of creatief te zijn. Én er is toch niets fijners dan je to-do lijst schoon te kunnen vegen aan het eind van een lange werk- of schooldag?

Blijf schrijven, creëeren en plannen zonder grenzen.

Ga jij ook voor een Happinote?

Het Alles-in-1 uitwisbaar notitieboek met 100 pagina's steenpapier
verdeeld over 8 verschillende layouts. Blader door de layouts in de shop
en kies jouw favoriete design.