Over ons

Get to know us

Bij Happinote geloven we in de kracht van positiviteit en duurzaamheid. Onze missie is simpel: positiviteit verspreiden en de impact op het milieu minimaliseren.

Kleine acties, groot verschil

We dromen van een wereld waarin iedereen zich geïnspireerd voelt om positieve veranderingen teweeg te brengen. We geloven dat kleine acties een groot verschil kunnen maken. Onze uitwisbare notitieboekjes zijn niet alleen een innovatieve manier om aantekeningen te maken, maar ze stellen je ook in staat om ideeën, doelen en inspirerende gedachten vast te leggen - allemaal met het gemak van uitwissen en opnieuw beginnen.

We hopen dat onze Happinotes aanmoedigen om je creativiteit te laten stromen en een positieve impact hebben. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de wereld om ons heen!

Schrijf, wis & repeat

Ondanks de digitale wereld geloven wij dat er nog steeds kracht ligt bij het schrijven met pen en papier. Wij willen daarom iedereen inspireren om weer of te blijven schrijven met pen en papier, met als doel de voordelen van het schrijven op de mentale gezondheid te ervaren.

Join us!

Laten we samen de wereld een stukje gelukkiger maken! Verspreid de positiviteit, koester het milieu en inspireer anderen om het verschil te maken. Samen kunnen we een betere toekomst creëren, pagina voor pagina. Spread Happi-notes!

- Team Happinote

  • Suzanne

  • Stephanie

Neem contact met ons op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.